+31 (0) 30-2318787
Reserveren

Werfkelder

EEN UNIEK EVENT OP MAAT

Onder ons Food Café bevindt zich de karakteristieke werfkelder, een stukje Utrechtse geschiedenis. Deze eeuwenoude werfkelder ligt direct aan de Utrechtse Oudegracht. Dit is dé perfecte locatie voor een besloten feest of event.

De ruimte is geschikt voor een breed scala aan evenementen. Wij helpen je graag bij het organiseren van een walking dinner, private party, babyshower of een event op maat. Ons hardwerkende team maakt er een event om nog lang over na te praten.

Wij bieden diverse arrangementen aan met o.a. een ruim aanbod aan vegetarische en vegan opties.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en stellen een passende offerte op!

Ontdek de mogelijkheden bij Toque Toque

Arrangementen

Onze werfkelder is voor elk event naar keuze in te richten. Wij helpen u graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een walking dinner, private dining event of een private party. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Toque Toque

Toque Toque staat voor groen, duurzaam en gezond. Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils. Gezonde gerechten, kleurrijke Perfect Serves en heerlijke bites & snacks. Alle ingrediënten voor een gezellige dag!

De geschiedenis

Utrecht staat bekend om haar werfkelders. Deze vind je onder de openbare weg, recht aan de Utrechtse Oudegracht. De werfkelders werden oorspronkelijk als opslag- en doorgangsruimte voor goederen gebruikt, maar zijn nu hotspots voor horeca en hotels.