Food Café

BBQ Boutique vanaf 20 personen

Food Café

Toque Toque Food Café & BBQ Boutique staat voor eigentijdse horeca in het bruisende hart van de authentieke stad Utrecht. Sinds 1986 is Toque Toque gevestigd in een monumentaal pand direct aan de Oudegracht midden in het winkelgebied van Utrecht. Met verschillende facetten is Toque Toque in 2017 gegroeid van brasserie tot Food Café & BBQ Boutique.
Het Food Café biedt de mogelijkheid om te genieten op elk moment van de dag in een stijlvol interieur. De keuken van het Food Café verzorgt dagelijks verse gerechten tijdens lunch, borrel en diner. Naast goed eten biedt het Food Café een breed scala aan soda's, bieren, wijnen en perfect serve drinks welke aansluiten bij het diner of om te borrelen. Het Food Café is dagelijks geopend

Ook voor groepsarragementen bent u ook welkom in ons Food Café.

Neem hiervoor contact met ons op via:

 

Last but not Least beschikt Toque Toque ook nog over een tuin met terras. Toque's TuinTerras is een heerlijk verstopte binnentuin met terras waar je heel relaxed kan genieten. Toque's TuinTerras is (met mooi weer) dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Kortom Toque Toque Food Café & BBQ Boutique met haar vier terrassen in Utrecht leent zich perfect voor iedereen en elk moment van de dag.